Recept na nealkoholickú Piña Coladu s použitím BIO kokosového smoothie s ananásom
Ingrediencie:
- 180 ml BIO kokosové smoothie s ananásom (1 kus)
- Kúsok ananásu (na ozdobu)
- Čerstvá mäta (na ozdobu)
- Kocky ľadu (nepovinné, v závislosti od preferencií)
Postup:
-
Príprava ingrediencií:
- Ak je vaše BIO kokosové smoothie vychladené, môžete prejsť k ďalším krokom. Ak nie, alebo ak dávate prednosť vychladenému nápoju, môžete ho nechať vychladiť v chladničke alebo pridať kocky ľadu.
-
Príprava skla:
- Vyberte si vhodný pohár na podávanie nápoja Piña Colada.
- Ak chcete pohár ozdobiť, môžete okraje namočiť do vody a potom na okraj nasypať trochu trstinového cukru, aby ste vytvorili efekt cukrového okraja. Potom pohár ozdobte kúskom ananásu a lístkami mäty.
-
Podávanie:
- Pripravenú Piña Coladu nalejte do pripraveného pohára.
- Ak ste nepoužili kocky ľadu, môžete teraz do pohára pridať niekoľko kociek, aby ste nápoj ochladili.
- Nápoj ozdobte lístkami mäty a kúskom ananásu.
-
Podávanie a jedenie:
- Vaša nealkoholická Piña Colada je teraz pripravená na podávanie. Okamžite podávajte a vychutnajte si osviežujúcu chuť tohto tropického nápoja.
Tento recept vám poskytne lahodnú nealkoholickú verziu obľúbeného tropického kokteilu Piña Colada, čo je BIO kokosový koktail s ananásom.